În cadrul Campaniei interregionale ”Regiunea mea verde”, Centrul EUROPE DIRECT Maramureș și-a propus să realizeze un catalog de bune practici privind metode de învățare de la distanță, care s-au dovedit eficace în perioada de distanțare și care pe viitor poate fi utilă și în alte contexte.

Această acțiune este organizată de Consiliul Județean Maramureș, entitate afiliată în proiectul EUROPE DIRECT Maramureș 2021-2025, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Panevėžys din Lituania și Centrul EUROPE DIRECT Jasz-Nagykun-Szolnok din Ungaria. 

Cadrele didactice din cele 3 regiuni sunt invitate să ne transmită o prezentare a metodei de învățare la distanță, folosită ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia SARS-COV2.

Prezentarea poate fi ppt, cu animații și fotografii sau un film cu durata de maxim 5 minute, având un format care să permită publicarea pe canalele de comunicare ale Centrelor Europe Direct partenere (website, social media, YouTube): MP4; filmare Full HD (1920×1080), la o rată de 16:9.

Catalogul online cu bune practici din cele 3 regiuni partenere va fi prezentat în cadrul unui webinar dedicat profesorilor și elevilor participanți în campanie. Perioada preconizată de derulare este decembrie 2021.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați responsabilii pentru acțiunile internaționale Europe Direct, Margareta Căpîlnean și Noemi Ganea – Consiliul Județean Maramureș, email: bri@maramures.ro, tel: 0262.211.544 sau Centrul Europe Direct Maramureș: europedirect@cdimm.org.

Formularul de înregistrare și materialul care prezintă metoda de învățare la distanță vor fi transmise prin email la una din cele două adrese indicate în paragraful anterior. Termenul de transmitere este 19 noiembrie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *