Miercuri, 26 Iulie 2023, am organizat o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Comunei Doba, județul Satu-Mare, în cadrul activității generice ”UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN COMUNITATEA MEA”. Subiectul abordat a fost participarea la rețeaua europeană Construim Europa Împreună cu Consilierii locali – BELC. Centrul EUROPE DIRECT Maramureș și-a prezentat cartea de vizită precum și Planul de Comunicare pentru anul 2023 și a evidențiat posibilitățile de cooperare cu Primăria Doba, ca membru al rețelei BELC.

Reprezentanții primăriei Doba ne-au prezentat pe scurt inițiativele de dezvoltare din ultimii ale Comunei, evoluția favorabilă a activităților economice în creștere, inițiativele de modernizare ale infrastructurii comunei. Aceștia au solicitat informații despre posibile finanțări care să contribuie la dezvoltarea comunei, o posibilă colaborare în asistarea / consilierea potențialelor cereri de finanțare.

La eveniment au participat Primarul Comunei dl. ing. Ghetina Mihai, consilier local dna Simona Narcisa Pataki –reprezentant BELC, angajați ai primăriei Doba.

Mulțumim tuturor participanților pentru participarea la eveniment și pentru contribuțiile avute la dezbaterea publică!