Miercuri, 12 Iulie 2023, am organizat o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Comunei Lazuri, județul Satu-Mare, în cadrul activității generice ” UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN COMUNITATEA MEA”. Subiectul abordat a fost participarea la rețeaua europeană Construim Europa Împreună cu Consilierii locali – BELC. Centrul EUROPE DIRECT Maramureș și-a prezentat cartea de vizită precum și Planul de Comunicare pentru anul 2023 și a evidențiat posibilitățile de cooperare cu Primăria Lazuri, ca membru al rețelei BELC.
Reprezentanții primăriei Lazuri ne-au prezentat pe scurt inițiativele de dezvoltare din ultimii ai Comunei, evoluția favorabilă a activităților economice în creștere, inițiativele de modernizare ale infrastructurii comunei prin dotare cu echipamente digitale, problemele majore legate de dezvoltarea unei comune cu peste 7000 de locuitori, cu sate aparținătoare și cu 4 unități de învățământ.
La eveniment au participat Primarul Comunei dl. Béres Antal, Viceprimarul Comunei dna Barabás Erika – actual reprezentant BELC, dl Fischer Klaus Szabolcs, angajat ai primăriei Botiz propus ca nou reprezentant BELC.
Mulțumim tuturor participanților pentru participarea la eveniment și pentru contribuțiile avute la dezbaterea publică!