Centrul EUROPE DIRECT Maramureș, administrat de Fundația CDIMM Maramureș în Parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș a organizat Joi, 27.01.2022, de la ora 14:00, online, pe platforma Zoom, evenimentul ”Europa mai aproape de tinerii cetățeni” – Dezbatere publică Prioritățile UE în comunitatea mea, organizat sub egida Anului European al Tineretului.
 
Evenimentul s-a adresat elevilor, tinerilor, cadrelor didactice, funcționarilor din administrația publică locală, cetățenilor interesați de dezvoltarea comunității.
 
În cadrul evenimentului am facut o prezentare a celui mai amplu program de finanțate al Uniunii Europene NEXTGenerationEU precum și componenta sa Programul Național de Redresare și Reziliență.
 
Partener local a fost: Liceul Tehnologic de Transport Auto Baia Sprie care ne va prezenta exemple de succes în proiectele europene. Partenerul a prezentat un portofoliu de proiecte finanțate din Programul Erasmus+ în care Liceul a fost, sau este, partener.
 
La finalul evenimentului am făcut o prezentare a Platforrmei CoFE și am prezentat filmul promoțional realizat de Comisia Europeană.
 
Mulțumim cadrelor didactice și elevilor de la Liceul Tehnologic de Transport Auto Baia Sprie pentru participarea la eveniment, pentru materialele prezentate și pentru participarea la dezbatere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *