Centrul EUROPE DIRECT Maramureș, administrat de Fundația CDIMM Maramureș în Parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș organizează evenimentul:
”Europa mai aproape de tinerii cetățeni” – Dezbatere publică Prioritățile UE în comunitatea mea, organizat sub egida Anului European al Tineretului.
Evenimentul se va desfășura în ziua de Joi, 27.01.2022, de la ora 14:00, online, pe platforma Zoom.
Evenimentul se adresează elevilor, tinerilor, cadrelor didactice, funcționarilor din administrația publică locală, cetățenilor interesați de dezvoltarea comunității.
Ne propunem să punem în dezbatere cel mai amplu program de finanțate al Uniunii Europene NEXTGenerationEU precum și componenta sa Programul Național de Redresare și Reziliență.
Partener local: Liceul Tehnologic de Transport Auto Baia Sprie care ne va prezenta exemple de succes în proiectele europene.
Înregistrare la eveniment
Va rugăm să vă înregistrați la eveniment folosind link-ul de mai jos:
PARTICIPARE LA EVENIMENT
După înregistrare veți primi un mesaj e-mail care va conține confirmarea înregistrării și link-ul de participare la eveniment. Vă rugam să accesați acest link în data de 27.01.2022, începând cu ora 13:50. Accesul se poate face de pe calculator/laptop sau de pe telefon mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *