📣 Fă-ţi auzită vocea! Implică-te în dezbaterea privind viitorul Europei! 👐🏻
Participă la dezbaterea online ”Mecanismul de redresare și reziliență. Sprijin pentru tranziția digitală”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene și de Biroul Parlamentului European în România.
Evenimentul va avea loc în data de 📅 10 decembrie 2021, de la orele ⏰ 11:00, și va fi transmis 🔴 în direct în paginile de Facebook ale Reprezentanței Comisiei Europene în România și ale Biroului de legătură al Parlamentului European (BLPE), dar şi pe contul de ▶ YouTube al Biroului Parlamentuui European în România.
🗣 Cuvântul de deschidere va fi susținut de Mădălina Beatrice Mihalache, șefa Biroului Parlamentului European în România, și Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.
🗣 Vorbitorii principali în cadrul dezbaterilor sunt Siegfried Mureșan și Victor Negrescu, membri ai Parlamentului European din partea grupurilor parlamentare ale Partidului Popular European și, respectiv, Socialiștilor și Democraților. Acestora li se va alătura Bianca Muntean, coordonator Transilvania Digital Innovation Hub.
👉🏻 La eveniment vor participa reprezentanți ai centrelor de informare Europe Direct și ai societății civile din întreaga țară. 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️
😍 Mai multe detalii în agenda evenimentului:
http://epfacebook.eu/Agenda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *