Vineri, 23 Februarie 2024, am fost alături de elevii de la Școala Profesională din Fărcașa pentru a aduce agenda UE legată de pactul verde european/tranziția verde în rândul tinerilor.
Având în vedere că unitatea de învățământ este o unitate cu o strânsă colaborare cu un mare operator economic de pe raza Comunei Fărcașa am considerat oportună prezentare legată Pactul Verde European și toate măsurile întreprinse de UE pentru atingerea obiectivului de zero emisii nete până în 2050.
Nicio acțiune individuală menită să ne reducă amprenta de carbon nu este prea mică. Fiecare dintre noi, prin schimbarea comportamentului și transmiterea unor obiceiuri verzi cercului nostru social, poate să contribuie la țintele verzi europene, ce vor genera beneficii pentru oameni, planetă și economie.
Am făcut cu această ocazie și o prezentare a platformei ”impreuna-in.eu” care este practic o comunitate dinamică, conectată și în creștere care promovează democrația europeană.
Mulțumim conducerii Școlii Profesionale Fărcașa și cadrelor didactice care au facilitat organizarea acestui eveniment precum și celor 33 de elevi participanți la eveniment.
 
Alăturat este Albumul evenimentului.