În aceste zile (21-25.11.2022) colegul nostru Răzvan Manța participă la o serie de evenimente organizate în București și Bruxelles pentru rețeaua de centre EUROPE DIRECT din România.
Sesiunile de informare și instruire au ca scop strategiile anuale de comunicare la centrelor de informare europeană din România, fiind realizate de către experți ai Comisia Europeană în România, Biroul Parlamentului European în România și ai diferitelor Direcții Generale ale European Commission de la Bruxelles.
📍În cadrul întâlnirii de la București au fost discutate aspecte legate de teme de comunicare în contextul crizei energetice, a războiului din Ucraina, ale Anul European al Competențelor (2023) și viitoare alegeri pentru Parlamentul European din 2024.
📍La Bruxelles reprezentanții EUROPE DIRECT din România au avut ocazia să participe la prezentări legate de: Corpul European de Solidaritate, provocări ale Economiei Circulare în contextul Pactului Verde European, platforma Futurium dedicată Deceniului Digital al Europei și Inițiativa Competențelor Europene.
Multe informații de actualitate, planuri europene ambițioase care ne vor schimba fundamental societățile pentru a face față rapid provocărilor curente și viitoare.
ÎmprEUnă, prin consens și angajamentele tuturor părților implicate vom genera schimbarea de care viitoarele generații au nevoie!