Joi, 20 Octombrie 2022, în cadrul temei ”Agenda digitală în școala mea” am organizat prima ”Întâlnire anuală a Centrelor de robotică ROBOT4ALL”. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” din Baia Mare, Camerea de Comerț și Industrie Maramureș fiind partener special al evenimentului.
Agenda evenimentului a fost:
12:00 – 12:10 Deschiderea evenimentului, Radu BIG, Coordonator ED Maramureș
12:10 – 12:20 Mesaje din partea învitaților
12:20 – 12:40 Prezentarea inițiativei Agenda digitală în școala mea – ROBOT4ALL, Radu BIG, Coordonator ED Maramureș. Prezentarea rețelei de Cluburi de robotică ROBOT4ALL
12:40 – 13:00 Prezentarea Platformei interactive ROBOT4ALL, Radu BIG, Coordonator ED Maramureș
13:00 – 13:55 Schimb de experiență între cluburile de robotică: Prezentări ale cluburilor de robotică și Demonstrații practice ale cluburilor de robotică
13:55 – 14:00 Închiderea evenimentului, Radu BIG, Coordonator ED Maramureș
La eveniment au participat elevi și cadre didactice reprezentând cele 18 cluburi înființate sau sprijinite de către Fundația CDIMM Maramureș / Centrul EUROPE DIRECT Maramureș.
Le mulțumim tuturor elevilor și cadrelor didactice care au facut prezentări și demonstarții practice în cadrul evenimentului. Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie Maramureș pentru susținerea acestei inițiative și pentru ambientul deosebit în care s-a desfășurat evenimentul.
Vă prezentăm o scurtă animație realizată de colegul nostru Radu Lucian cu instantanee din cadrul evenimentului.

Dați click pe imaginea de mai sus pentru acces la video!