Ieri, 15 Iulie 2021, ne-au fost alături cetățenii din orașul Târgu Lăpuș la un eveniment din cadrul campaniei „Agenda digitală în comunitatea mea”. Platformele online dedicate interacțiunii cetățenilor cu instituțiile statului și furnizorii de utilități, securitatea cibernetică a activității noastre online și nu în ultimul rând platforma dedicată Conferinței privind viitorul Europei au fost subiectele dezbătute.
👏Ne-a surprins în mod plăcut dedicarea spre absorbția fondurilor europene, prin proiecte locale de infrastructură, de care dă dovadă comunitatea din Târgu Lăpuș. Este vorba în special de proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 (axele 13, 10.1.) și pentru a căror sustenabilitate și complementaritate sunt deja în plan alte proiecte integrate pentru perioada de programare 2021-2027.

Centrul EUROPE DIRECT Maramureș vă invită să luați parte la evenimentul de informare legat de Agenda Digitală europeană, care se va desfășura în data de 15 iulie 2021, ora 14:00, la sediul Primăriei Tg. Lăpuș, sala de conferințe.
Evenimentul va avea formatul unui atelier de lucru (Workshop) urmat de o dezbatere publică.
Temele puse în dezbatere vor fi:
• Platforme și Instrumente online pentru cetățeni
• Securitatea cibernetică
• Platforme și Instrumente de instruire online
• Conferința privind Viitorul Europei.